Skip links

Ons Team

Jeroen

Oprichter en activiteitenbegeleider / coach

Mijn naam is Jeroen Hellemons, 29 jaar en sinds 2015 woon ik in Tilburg.  Ik ben afgestudeerd aan Fontys Hogescholen als sport- en beweegkundige. Hiervoor volgde ik de opleiding als sportcoördinator aan CIOS Goes. Gedurende deze opleidingen heb ik veel ervaring opgedaan in het werken met jongeren en jongvolwassenen als activiteitenbegeleider.

Ik ben altijd al betrokken geweest bij mensen die wat meer moeite hebben om mee te komen in de maatschappij. Ik ben 2 jaar maatje geweest van een jongen met autisme, via stichting MEE. Het is mij altijd bijgebleven dat deze jongen aangaf dat hij niemand had om leuke dingen mee te doen zoals zwemmen of naar het terras gaan. Ik vond dit erg fijn om te doen omdat ik mezelf herkende in zijn situatie. In mijn middelbare schooltijd kon ik ook niet altijd goed aansluiting vinden bij leeftijdsgenoten. Hierdoor kwam ik op het idee van Avondje Uit. Ik dacht dat er veel jongeren en jongvolwassenen zijn die graag vaker aan vrijetijdsactiviteiten deel willen nemen maar hier misschien wat hulp bij kunnen gebruiken.
Ik vind het super gaaf om samen met de deelnemers activiteiten te organiseren en hen op deze manier te ondersteunen bij hun sociale zelfredzaamheid.

Cyrille

Oprichter en activiteitenbegeleider / coach

Mijn naam is Cyrille van Melis, 29 jaar en ben afgestudeerd in een bachelor en master Economie en Bedrijfseconomie aan Tilburg University. Ik heb het altijd tof gevonden om met leeftijdsgenoten te ondernemen en van niets, iets te maken. Samen met Jeroen en nog een hele vriendengroep hebben we in Tilburg 5 jaar lang dancefeesten georganiseerd. Ook heb ik de vestiging van de Young Advisory Group Eindhoven-Tilburg mee opgericht en veel ervaring opgedaan met consultancy projecten en op een gestructureerde manier projecten aanvliegen.

Ik ben bij Avondje Uit 013 in 2018 begonnen uit interesse om andere jongeren en jongvolwassenen een leuke tijd te bieden. Al vrij snel hierna ben ik in de rol gegroeid van mede-initiatiefnemer. Het is gaaf om te zien dat we samen met ons team gegroeid zijn van een vrijwillig burgerinitiatief naar een vaste toegevoegde waarde in het zorg- en welzijnslandschap van Tilburg en omgeving. Onze ambitie is om nog veel meer jongeren- en jongvolwassenen een leuke tijd te bieden, zich net even wat beter in hun vel te laten voelen en de sociale zelfredzaamheid te verbeteren.

Malou

Pedagoog

Binnen het team van Avondje Uit richt ik me als pedagoog op de methodiek die we hanteren tijdens de uitjes. Ik help met de ontwikkeling, maar ook met de uitvoering ervan. Zo voer ik de kennismakingsgesprekken met de deelnemers en zal ik de evaluatiegesprekken mee gaan voeren om de groei in de sociale ontwikkeling van de deelnemers bij te kunnen houden. Daarnaast begeleid ik de deelnemers ook tijdens de activiteiten.

Mijn werkzaamheden bij Avondje Uit verricht ik als coach vanuit mijn eigen bedrijf.  Malou Vercammen – op jouw Mogelijkheden Vertrouwen

Erwin

Begeleider

Hoi!

Mijn naam is Erwin Morelissen. Ik ken Avondje Uit sinds 2018 via SenseZorg waar ik ambulante zorg van krijg. De directrice, Joyce, verwees me naar Jeroen en zijn wens om een groep op te zetten, voor mensen in Tilburg en omgeving, om meer sociale contacten op te doen. Aangezien mijn netwerk destijds niet zo groot was en het toen met mij ook wat minder ging en behoefte had om nieuwe mensen te leren kennen. Vanuit daar heb ik Jeroen met 2 andere deelnemers geholpen om Avondje Uit op te zetten. In eerste instantie was ik eerst deel van de groep, maar al gauw merkte ik dat ik meer wilde en begon Avondje Uit te helpen bij activiteiten als vrijwilliger. Dit heb ik ongeveer 2 jaar gedaan totdat ik begon aan mijn opleiding tot Ervaringsdeskundige en als stagiair verder ging. Sindsdien ben ik meer betrokken bij Avondje Uit en heb veel plezier in wat ik doe.

Avondje Uit heeft mij geholpen met het versterken van mijn netwerk. Ik heb handvaten gekregen om uit mijn depressie te komen en te blijven. Daarnaast voel ik een sterke waardering om hierbij betrokken te mogen zijn en ik heb hele leuke collega’s waar ik het heel goed mee kan vinden.

Dylan

Assistent begeleider

Hoi,

Ik ben Dylan, 23 jaar en assistent begeleider bij Avondje Uit 013.
In januari 2019 ben ik voor het eerst mee geweest met een activiteit van Avondje Uit als deelnemer, maar al heel snel kwam ik bij het team.
Eerst deed ik vooral de Social Media, maar tegenwoordig ben ik assistent begeleider en wil ik uiteindelijk als begeleider aan het werk.

Naast Avondje Uit heb ik mijn eigen project opgezet om pesten aan te pakken.
Helaas heb ik hier veel ervaring mee gehad en is het bij mij ook helemaal uit de hand gelopen.
Met dit project wil ik koste wat kost voorkomen dat andere mensen hetzelfde overkomt.
Dit is overigens niet mijn eerste project.

Ik heb ook ooit een Facebook-pagina gehad genaamd Hulp in Tilburg e.o. waar ik mensen hielp die last hadden van eenzaamheid, depressies en/of suïcide.
Mede dankzij Avondje Uit wil ik ook een opleiding gaan doen om mijn ervaringen (eenzaamheid, depressies en suïcide) echt professioneel in te kunnen zetten.

Verder ben ik dol op muziek (House, Hardstyle, Rawstyle, Hardcore, Frenchcore en Uptempo) en kijk ik graag naar Formule 1.
Andere hobby’s van me zijn een terrasje pakken, naar de bioscoop, karten, wandelen/hardlopen, heel soms een klein beetje gamen en leuke dingen doen met vrienden.

Pien

Fotograaf

Hoi! Mijn naam is Pien Boelen en ben 20 jaar. Ik ben afgestudeerd als fotograaf en ben nu bezig als vrijwilliger bij Avondje Uit. Hier ben ik de huisfotograaf, ik verzorg dus de fotografie! Naast de fotografie houd ik me ook bezig met de social media. Ik ben dus het gezicht achter de social media posts.

Begin 2020 heb ik kennis gemaakt met Avondje Uit. Ik kwam hier terecht omdat ik nieuwe mensen wilde leren kennen. Ik vond dat destijds best spannend, maar toen ik eenmaal de mensen leerde kennen, zag ik dat iedereen hier gerespecteerd word. Iedereen is welkom en dat is zo mooi om te zien! Dat heeft mij echt geholpen met nieuwe vrienden maken! Ondertussen zijn de mensen die ik hier heb leren kennen, een groot deel uit gaan maken van mijn leven.

Naast dat ik nu werk bij Avondje Uit heb ik ook mijn eigen fotografie bedrijf. Mijn fotografie is heel divers, dus je kan bij mij terecht met al je wensen. Ook ben ik begonnen met een nieuwe opleiding in de journalistiek. Ik zou het heel gaaf vinden om journalistiek en fotografie te kunnen combineren later. Verder zijn mijn hobby’s zoeken met mijn metaaldetector (ik ben dol op geschiedenis), series kijken, scuba duiken en met vrienden afspreken.

Rebecca

Activiteiten Organisator

Hallo mijn naam is Rebecca Hendriks. Ik ben geboren op 5 november in het jaar 1993. Ik leerde Avondje uit 013 kennen in 2018. De eerste keer dat ik mee deed aan een activiteit was een workshop met paarden. Sindsdien ben ik er blijven hangen. Daarna nam ik steeds vaker deel aan activiteiten en ging ik steeds meer mee denken over leuke activiteiten. Sinds september 2019 ben ik lid van het team van Avondje Uit. Binnen het team help ik met het bedenken en organiseren van activiteiten. Ik heb al verschillende activiteiten georganiseerd zoals de halloween tocht en free hugs uitdelen.

Mijn hobby is cosplay en dit pas ik geregeld toe. Tijdens de kerst ging ik in een kerstvrouwen kostuum kerstpakketten rondbrengen, tijdens Valentijnsdag deelde wij in cosplay rozen uit bij zorginstellingen. De laatste activiteit die ik georganiseerd heb, was een cosplay filmtocht. Ik kijk er naar uit om nog vele activiteiten te bedenken en te organiseren met name de gethematiseerde wandeltochten te organiseren. Ik moet nog veel leren en sta open voor leuke ideeën.

Avondje Uit heeft mij zowel als kandidaat als teamlid heel veel laten groeien. Ik was verlegen en eenzaam. Durfde ook niet veel. Nu probeer ik dingen waarvan ik dacht het niet te kunnen, zoals voor mijzelf opkomen. Ook is de eenzaamheid weggenomen en heb ik leuke vrienden erbij gekregen. De activiteiten voelen niet als begeleiding en deelnemers, maar het op stap gaan met een vriendengroep.

Alex

Webdeveloper

Mijn naam is Alex van Turenhout en ben 27 jaar oud. M’n hobby’s zijn gamen, muziekluisteraar, vrienden maken en een grote Disney-fan!

Via Facebook zag ik een oproepje voor een barbecue voor jongeren die leuke contacten zochten. Daar heb ik mij toen voor aangemeld en raakte al snel aan de praat met anderen. En een paar maanden later, terwijl ik al meerdere keren heb meegedaan met verschillende activiteiten, heb ik verteld aan Jeroen wat mijn werk is en toevallig zochten ze iemand die mee kon helpen met ‘t ICT en de website-ontwikkeling.

Van jongs af aan was ik al geïnteresseerd in computers. Zo nam mijn vader mij al van vroegs af aan op schoot en leerde hij mij de beginselen, maar nu moet ik hem altijd helpen met hun computerproblemen. Op school werd ik ook altijd de klas uitgehaald om “eventjes” te helpen, maar uiteindelijk duurde dat langer dan eventjes, haha!

Wat ik het belangrijkste vind is om voor andere klaar te staan. Daarom probeer ik dit in mijn leven toe te passen: ‘Try to be a rainbow in someone’s cloud. 🌈’

Ons team versterken?

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde jonge mensen die ons willen helpen ons werk mogelijk te maken. Stuur ons een mailtje en wie weet wat je voor ons kan betekenen.

info@avondjeuit013.nl
25
Aantal activiteiten
70
Aantal mensen dat heeft deelgenomen
302
Aantal totale deelnames

Neem contact met ons op

Postadres

Dirkslandstraat 21,
5043 JE Tilburg

Contactgegevens

+31 (0)6 4173 5773
info@avondjeuit013.nl

Contactformulier

Neem gerust contact met ons op indien je vragen of opmerkingen hebt 🙂