Skip links

Ons Team

Jeroen

Oprichter en activiteitenbegeleider / coach

Mijn naam is Jeroen Hellemons, 29 jaar en sinds 2015 woon ik in Tilburg.  Ik ben afgestudeerd aan Fontys Hogescholen als sport- en beweegkundige. Hiervoor volgde ik de opleiding als sportcoördinator aan CIOS Goes. Gedurende deze opleidingen heb ik veel ervaring opgedaan in het werken met jongeren en jongvolwassenen als activiteitenbegeleider.

Ik ben altijd al betrokken geweest bij mensen die wat meer moeite hebben om mee te komen in de maatschappij. Ik ben 2 jaar maatje geweest van een jongen met autisme, via stichting MEE. Het is mij altijd bijgebleven dat deze jongen aangaf dat hij niemand had om leuke dingen mee te doen zoals zwemmen of naar het terras gaan. Ik vond dit erg fijn om te doen omdat ik mezelf herkende in zijn situatie. In mijn middelbare schooltijd kon ik ook niet altijd goed aansluiting vinden bij leeftijdsgenoten. Hierdoor kwam ik op het idee van Avondje Uit. Ik dacht dat er veel jongeren en jongvolwassenen zijn die graag vaker aan vrijetijdsactiviteiten deel willen nemen maar hier misschien wat hulp bij kunnen gebruiken.
Ik vind het super gaaf om samen met de deelnemers activiteiten te organiseren en hen op deze manier te ondersteunen bij hun sociale zelfredzaamheid.

Cyrille

Oprichter en activiteitenbegeleider / coach

Malou

Pedagoog

Binnen het team van Avondje Uit richt ik me als pedagoog op de methodiek die we hanteren tijdens de uitjes. Ik help met de ontwikkeling, maar ook met de uitvoering ervan. Zo voer ik de kennismakingsgesprekken met de deelnemers en zal ik de evaluatiegesprekken mee gaan voeren om de groei in de sociale ontwikkeling van de deelnemers bij te kunnen houden. Daarnaast begeleid ik de deelnemers ook tijdens de activiteiten.

Mijn werkzaamheden bij Avondje Uit verricht ik als coach vanuit mijn eigen bedrijf.  Malou Vercammen – op jouw Mogelijkheden Vertrouwen

Ons team versterken?

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde jonge mensen die ons willen helpen ons werk mogelijk te maken. Stuur ons een mailtje en wie weet wat je voor ons kan betekenen.

info@avondjeuit013.nl
25
Aantal activiteiten
70
Aantal mensen dat heeft deelgenomen
302
Aantal totale deelnames

Neem contact met ons op

Postadres

Dirkslandstraat 21,
5043 JE Tilburg

Contactgegevens

+31 (0)6 4173 5773
info@avondjeuit013.nl

Contactformulier

Neem gerust contact met ons op indien je vragen of opmerkingen hebt 🙂