Skip links

Kaartjes kopen

Meedoenregeling

Mocht je niet zoveel te besteden hebben, maar wil je wel graag nieuwe contacten op doen en mee doen met onze activiteiten? Dat kan! Voor inwoner uit de gemeente Tilbug is er een speciale Meedoenregeling. Ook voor onze activiteiten kun je deze regeling inzetten. Dit is een regeling vanuit de gemeente waarbij je een budget toegewezen krijgt om bijvoorbeeld te sporten maar ook om andere vrijetijdsactiviteiten te doen. Voor meer informatie en een meedoenregeling aanvragen: klik dan hier

Heb je een meedoenregeling en wil je deze gebruiken voor onze activiteiten? Kies dan een activiteit uit onder het kopje ‘Activiteiten’ en stuur een mailtje naar malou@avondjeuit013.nl. Zet in dit mailtje, aan welke activiteit je wilt deelnemen, jouw clientnummer en jouw geboortedatum. Dan zorgen wij er voor dat het juiste bedrag afgeboekt word. Hiermee is jouw aanmelding voor de activiteit compleet.

Als je echt niet in de gelegenheid bent om via de bank te betalen kun je ook contant betalen. Stuur ons dan een mailtje.