Skip links

Workshop vrienden maken (geannuleerd)

Workshop vrienden maken (geannuleerd)

Deelnemers van Avondje Uit komen vaak bij ons omdat ze graag nieuwe contacten willen maken en vriendschappen aan willen gaan.
Hier proberen wij bij te ondersteunen door leuke uitjes aan te bieden. Om jullie hier nog verder bij te helpen bieden Avondje Uit en Brabant Maatjes gezamenlijk een leuke en leerzame workshop aan.

Wesley Van Eijk van http://www.cnct21c.nl/ heeft al meerdere workshops ‘vrienden maken’ gegeven op verschillende plaatsen in het land.
Hij komt met veel plezier naar Tilburg om zijn kennis en ervaring met jullie te delen. Hij zegt het volgende over zijn workshop:

Voor iedereen die nieuwe vrienden wil maken of moeite heeft met het leggen van contact. In deze workshop gaan we samen verschillende manieren uitproberen om nieuwe vrienden te maken. We gaan aan de slag met rollenspellen, leuke interactieve oefeningen en voorbeelden uit het dagelijks leven! Zo kom je erachter welke manier van vrienden maken het beste bij jou past! Ook kun je hier alle vragen kwijt over het maken en behouden van vrienden, en over het nog leuker maken van je vriendschappen! 
Het team van Avondje Uit, Brabant Maatjes en CNCT21C hopen jullie een stapje verder te helpen in het maken van contact en opdoen van nieuwe vriendschappen.

 

The event is finished.

Datum

feb 18 2020
Expired!

Tijd

Inloop vanaf 19.15
19:30 - 21:00

Kosten

€2,50

More Info

Read More
Categorie
REGISTREREN