Skip links

Wie is de saboteur – Groepsspel gebaseerd op wie is de mol

Wie is de saboteur – Groepsspel gebaseerd op wie is de mol

Goed nieuws. Wie is de Mol, het enorm populaire spel kun je nu zelf gaan spelen. Speel het spannende, actieve groepsspel ‘Wie is de Saboteur’ samen met jouw groep voor gegarandeerd 4 tot 5 uur spelplezier. Dit klinkt misschien best lang, maar met het spelen zal je zien dat de tijd omvliegt.

Eén verschil met Wie-is-de-Mol: Om het voor iedereen leuk te houden zijn er zijn geen tussentijdse afvallers, waardoor iedereen tot het eind blijft meespelen en kans maakt om de Mol (de Saboteur) te ontmaskeren.

Hoe speel je dit Wie is de Saboteur spel?

Zoals gezegd, Wie is de Saboteur is in tegenstelling tot Wie is de Mol een spel zonder eliminatie. Er zijn een tweetal testen, maar het leidt niet tot exit van spelers. Dus iedereen speelt tot het einde mee. Hoe beter je speelt, hoe meer je punten je wint en dat bepaalt wie uiteindelijk Wie is de Saboteur wint.

Met dit spel waan je je in het echte Wie is de Mol spel. Het spel is namelijk gebaseerd op het televisiespel. In totaal 6 spellen en 2 heuse testen proberen jouw deelnemers zo goed mogelijk de spellen te spelen, opdrachten te halen om zodoende geld voor de pot te verdienen. Maar….. tegelijkertijd proberen ze natuurlijk de Saboteur (de Mol) te ontmaskeren.

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

za 21 mei 2022

Tijd

13:00 - 18:00

More Info

Kaartje kopen

Locatie

Jongerencentrum V39 (R-newt)
Veemarktstraat 39, 5038 CT Tilburg
Kaartje kopen
Skip to content