Skip links

Get Together – Open podium met Brabant Maatjes en Factorium- inclusief livestream

Get Together – Open podium met Brabant Maatjes en Factorium- inclusief livestream

In de week van 28 september t/m 4 oktober vindt de Get together challenge’ plaats. 
Verschillende initiatieven in Tilburg bieden samen een programma aan waarmee je met anderen en jezelf in contact kan komen. Op deze manier besteden we aandacht aan de week tegen eenzaamheid. Denk aan sociale activiteiten waar je anderen informeel kunt ontmoeten. Een werkboekje met opdrachtjes om jezelf beter te leren kennen en interviews met jongeren die hun eenzaamheid hebben aangepakt.

Op zaterdag 3 oktober om 19.30 uur tonen meerdere talenten van Brabant Maatjes en andere organisaties en initiatieven hun talenten bij Factorium Podiumkunsten.
Brabant Maatjes is een community van jongeren tussen de 18 en 35 die nieuwe maatjes zoeken in Noord-Brabant. Door middel van het delen van berichten in de Facebookgroep en het bezoeken van activiteiten komen jongeren in contact met elkaar. Aanmelden kan via https://www.facebook.com/groups/Brabantmaatjes/

In de Coronatijd was er bijna elke zaterdag een live online-activiteit in de Facebookgroep van Brabant Maatjes. Voor en door elkaar werden er onder ander; gedichten over eenzaamheid voorgelezen, een feest DJ, huiskamerconcerten, zangeressen.

Via een livestream bieden wij deze talentjes nu een podium bij Factorium Podiumkunsten. De livestream en aanmelding gaat via onze pagina https://www.facebook.com/brabantmaatjes/

The event is finished.

Datum

okt 03 2020
Expired!

Tijd

19:30 - 21:00

Kosten

Gratis

Locatie

Factorium podiumkunsten
Koningsplein 11a, Tilburg